Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Gdzie szukać informacji na licencjat?

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
Rafał

Rafał
Wysłany: 17.01.2005, 11:11:36

Mam w tym roku do napisania pracę licencjacką "Potencjalne wykorzystanie biotechnologii w zwalczaniu nowotworów". Google na niewiele się zdaje. Potrzebuję serwisów o tej tematyce (może być po angielsku) gdyż nie mam neta w domu i szukanie na ślepo zajmuje trochę czasu.

Może mi ktoś pomóc?

Rafał
Narwen

Narwen
Wysłany: 17.01.2005, 15:49:26

hmn zaczela bym od wstepu o nowotworach np mozna wybrac cos z tego arykulu http://www.resmedica.pl/nowotwory1.html pozniej napisalabym cos co to biotechnologia Radzialbym tez przeczytac ksiazke Samolubna komórka ROBERT A. WEINBERG jak cos znajde bardziej zwiazanego z twym tematem to ci dopisze na tę chwile to jednye co pamietam
Admin
BioTechnolog.pl
BioTechnolog.pl

Admin
Wysłany: 17.01.2005, 16:23:47

sprobuj wpisac do wyszukiwarki na stronie glownej tego serisu slowko:

nowotw

i po pojawieniu sie wynikow zaznacz: "tytul i tresc" i klikniu przeszukiwanie jeszcze raz - wskaza sie na raz wszystkie materialy w ktory wystapol ciag znakow "nowotw", czyli nowotwór, nowotwory,

troche tego sie pojawi, mysle ze cos mozna wybrac,
ecology

ecology
Wysłany: 18.01.2005, 13:55:11

Sprawdź wyszukiwarkę googla, ale z bazą artykułów naukowych pod adresem: http://scholar.google.com/ (tylko nie wpisuj tekstu typu "nowotw", większość wyszukiwarek indeksuje całe wyrazy i tak należy je wpisywać)

Możesz też poszukać u mnie na stronie: www.przyrodnik.com, ale na ten temat jest mało artykułów.
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.