Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Warszawa - biotechnologia, czyli gdzie, co i jak?

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
blackdrake

Studia: kandyduję na biotechnologię

blackdrake
Wysłany: 23.11.2006, 18:33:14

Serdecznie witam wszystkich!
Chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy na temat studiowania biotechnologii w Warszawie.
Z tego co wiem, można ją studiować na trzech uczelniach: Polibudzie, SGGW i Uniwerku.

1. Możecie powiedzieć w której uczelni/wydziale jak wygląda biotechnologia (np. przeczytałem gdzieś że studiowanie na Polibudzie to praktycznie chemia…)?
2. Znacie ilość minimalnych punktów (nowa matura) jakie były potrzebne by się dostać?
3. Jak się czujecie na tym kierunku? Wink

Pozdrawiam!
blackdrake

Studia: kandyduję na biotechnologię

blackdrake
Wysłany: 02.03.2007, 22:12:10

Wiem wiem, chamskie to i nie na miejscu - pisać dwa posty pod rząd. Ale spójrzcie na daty Smile

Ponawiam pytania i z góry wielkie dzięki za rzeczowe odpowiedzi!
Monikka

Studia: Biotechnologia UW Warszawa

Monikka
Wysłany: 19.03.2007, 14:08:43

Biotechnologia na uniwerku :dużo teorii, owszem ćwiczenia tez są, ale robi się wszystko w parach (jak dobrze pójdzie), zdarza się, że pracuję się w grupach trzy,cztero osobowych i wtedy wygląda to tak, że jedna osoba robi , druga jej pomaga, a dwie się przyglądająWink doiero jak jest się juz w wybranym przez siebie zakładzie(w którym pisze się prace licencjacką) jest więcej samodzielnej pracy (ale to także zależy od zakładu do którego się trafi).
annie

annie
Wysłany: 08.06.2007, 15:13:25

Witam. Chciałabym wiedzieć do kiedy trwa w tym roku rekrutacja na Biotechnologię na SGGW? Wchodziłam na główną stronę SGGW na "Rekrutację" i były terminy odnośnie "rysunku odręcznego" i nie jestem pewna czy chodzi tu o egzamin (jestem kandydatką ze "starą" maturą). Będę wdzięczna za odp na annie_linka@wp.pl
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.