Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Cytokineza w komórkach roślinnych.

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Potrzebuje pomocy!
Autor Wiadomość
magda84

magda84
Wysłany: 27.12.2006, 22:58:58

Jestem na III roku biotechniologii i pisze prace licencjacką na temat cytokinezy w komórkach roślinnych. Jednak nie mogę znaleść żadnych konkretnych materiałów, mimo że spędziłam już godziny przed kmputerem. Nie mam zabrdzo czasu na siedzenie w bibliotece ponieważ pracuję. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tym temacie. Jakieś konkretne strony, tytuły artykułów albo książek. Będę wdzięczna za cokolwiek, bo inaczej moja promotorka wywali mnie z katedry i nici z pisania pracy w tym roku Sad Dzięki i pozdrawiam
savok

Studia: Biotechnologia UG-AMG Gdańsk

savok
Wysłany: 28.12.2006, 01:26:37

moze jakies szczegoly? zacznij od Biotechnologii Roslin PWN

A pozniej PubMed welcome to
Diamanda

Diamanda
Wysłany: 30.12.2006, 21:04:37

Zajrzyj do ,,Podstawy biologii komórki roślinnej" red. A. Woźny i ,, Cytogenetyka roślin" red. J. Małuszyńska.
Pozdrawiam
Diamanda

Diamanda
Wysłany: 30.12.2006, 21:10:59

A tak apropos to najprościej wpisać w google plant cytokinesis filetype:pdf . W ten sposób ograniczysz wyszukiwanie tylko do artykułów w formacie pdf. Najlepiej szukać na uczelni, która na pewno ma wykupione subskrypcje do niektórych czasopism, ale w domu też można przez google dużo znaleźć. Poza tym polecam bazę danych SCOPUS, w której można znaleźć wiele artykułów, których nie ma w NCBI lub są ale abstrakty. Powodzenia:)
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Potrzebuje pomocy!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.