Jestem tegorocznym maturzystą i bardzo potrzebuje kilku odpowiedzi na moje pytania. Zastanawiam sie nad uczelnią i bardzo powaznie rozpatruję kwestię złożenia papierów na UWr oczywiscie na Biotechnologię...
Nurtuje mnie jednak kilka spraw. Czytalem na stronie uczelni na temat przedmiotów branych pod uwagę podczas rekrutacji ale nadal nie wiem czy to prawda.
Chce się dowiedziec jak to jest w tym roku z biologią i chemią...
Obydwa przedmioty naraz liczą? Jaki jest przelicznik?
Czy mam szanse sie dostać jesli zdaję tylko biologie i chemie na poziomie rozszerzonym a j. polski i j. angielski juz na poziomie podstawowym?
Ile punktow miala ostatnia przyjeta osoba w zeszlym roku i wedlug jakiego przelicznika bylo to obliczane?
Prosze o pomoc...
z gory dziekuje.
P.S.
Jeszcze jedno pytanie. Nie jest powiedziane, ze musze tam studiowac (UWr). Mysle, ze lepiej pojdzie mi matura z biologii niz z chemii dlatego moge rozwazyc takze inne opcje, np z tego co wiem, na UAM w Poznaniu raczej wieksza wage przywiazuja do wyników z biologii podczas rekrutacji a Poznań też mi pasuje, prawda jest taka, ze pasuje mi też Warszawa
Jest w stanie mi ktos pomoc i powiedziec gdzie ze swoja maturą jestem w stanie sie dostac?