Twój login
Twoje has³o

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoj± biotechnologiê ;o)

¦wiadectwo dojrza³o¶ci z ukoñczenia ...

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomo¶æ
emilio

Do³±czy³: 05 Cze 2005

emilio
Wys³any: 06.06.2005, 10:59:29

"¦wiadectwo dojrza³o¶ci z ukoñczenia ... (nazwa szko³y)...w...(miejscowo¶æ)...nr...z...(data)... "
----- taki tekst widnieje chyba na kazdym podaniu, w spisie dokumentow, a ja mam pytanie - o jakie swiadectwo im chodzi? o swiadectwo ukonczenia szkoly czy o swiadectwo maturalne?
Podejrzewam, ze ukonczenia szkoly, ale nie jestem pewna, wiec prosze, upewnijcie mnie.

dzieki
Marta

Do³±czy³: 29 Wrz 2004
Sk±d: Szczecin
Studia: Biotechnologia US Szczecin

Marta
Wys³any: 06.06.2005, 11:45:48

mi sie wydaje ¿e przede wszystkich chodzi o wyniki z matury wiêc raczej maturalne ( o ile nie macie tego wszytkiego razem -ukoñczenia szko³y i maturalnego, bo tak by³o na starym ¶wiadectwie)
emilio

emilio
Wys³any: 06.06.2005, 11:55:07

no wlasnie,tak mi sie wydaje, ze to podanie nie jest adekwatne do nowej matury, po prostu dali takie samo podanie jak w latach ubieglych Sad
a teraz bedziemy mieli 2 swiadectwa - jedno dot. ukonczenia szkoly juz mamy, a to drugie dot. wynikow z matury otrzymamy w terminie do konca czerwca...
i jak napisali jeszcze "oryginal swiadectwa dojrzalosci ukonczenia..." to sama nie wiem, czy brac wogole to od uwage..? oj..musze zadzwonic, ale jakby ktos wiedzial, to niechda znac.
Piotras

Do³±czy³: 12 Mar 2005

Piotras
Wys³any: 06.06.2005, 18:40:19

Prawda jest taka ¿e wiêkszo¶æ uczelni nie chce wcale ogl±daæ ¶wiadectwa ukoñczenia szko³y tylko to z CKE. Przynajmniej w Poznaniu. A na podaniach nale¿y pisaæ dane odno¶nie ¶wiadectwa z CKE.
emilio

emilio
Wys³any: 07.06.2005, 06:59:14

hmmm.. a wiec to sie dotyczy tego z CKE..? dziwne.. w takim razie co ja mam tam napisac?przeciez dostane to swiadectwo dopiero pod koniec miesiaca, a juz teraz trzeba wyslac podanie wraz z dokukentami. Mam zostawic puste miejsce? a co ze swiadectwem ukonczenia szkoly? przeciez musi byc jakis dokument stwierdzajacy, ze ukonczylam szkole i nie jestem oszustem np. Razz
Nic z tego nie rozumiem Crying or Very sad
Piotras

Do³±czy³: 12 Mar 2005

Piotras
Wys³any: 08.06.2005, 06:49:07

Jak zk³ada³em dokumenty na biotechnologiê na medyczn± to kazali mi to miejsce zostawiæ puste a ¶wiadectwa ukoñczenia szko³y w ogóle nie chcieli i powiedzieli ¿e nie beda chcieæ.
emilio

emilio
Wys³any: 09.06.2005, 16:18:07

rzeczywiscie, mi tez powiedzieli, ze swiadectwa ukonczenia szkoly nie chca Smile) a miejsce to naezy zostawic puste, bo uzupelni sie dopiero po dostarczeniu swiadectwa z CKE
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.