Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Biotechnologia w Gdańsku na AMG-UG-rozmowa kwalifikacyjna

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
kasia007

kasia007
Wysłany: 05.07.2005, 10:56:21

Czy ktoś wie czego się spodziewań na tej rozmowie??? Jest w języku angielskim, ale czy trzeba znać jakieś bardzo specjalistyczne słownictwo? i wogóle na co się nastawiać, o co najczęściej pytają?? HELP Exclamation Smile
natala_85

natala_85
Wysłany: 05.07.2005, 12:31:42

Czesc:) Rozmowa nie jest taka straszna jak sie wydaje:) Z reguly pytaja Cie najpierw czym sie interesujesz i jesli powiesz ze np wirusami, to w tym temacie zostajesz. Podobno, ja osobiscie rozmawialam na temat mojej pracy z olimpiady i tego co mysle na temat terapii genowej Wink Warto na pewno poczytac artykuly z np New Scientist, zeby sie mniej wiecej orientowac w temacie:) A tak wogole to polecam MWB, jest ciezko (przynajmniej bylo w tym roku, jak bedzie dalej okaze sie w pazdzierniku) ale atmosfera na wydziale jest rewelacyjna:)
Pozdrawiam Very Happy
3o4u

3o4u
Wysłany: 08.07.2005, 21:55:12

Kasiu ja tez chcialabym sie dostac na MWB:) i o rozmowie slyszalam to samo co napisala tutaj Natala. mam nadzieje ze nie bedzie jakos strasznie bo nie mam jakichs powalajacych wynikow z matury:( ile masz punktow rekrutacyjnych (o ile chcesz sie taka informacja podzielic:P)? ja jak na razie mam 112,5 ale nie mam pojecia czy to duzo, malo czy srednio jak na MWB.

pozdrawiam
anetA
kasia007

kasia007
Wysłany: 09.07.2005, 15:39:30

Hej anetA! Ja mam 119,5 pkt rekrutacyjnych, ale też nie mam pojęcia czy to wystarczy. Mam nadzieję, że dopuszczą nas do tej rozmowy i będzie ok. Ale trochę przeraża mnie wizja wypowiadania się w języku angielskim na temat biologii molekularnej Wink Pzdrawiam, 3-maj się Exclamation Smile
Comma

Comma
Wysłany: 13.09.2005, 20:36:54

Hej! Podzielcie się wrażeniami z rozmowy Smile
Od ilu punktów przyjmowali??
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.