Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

I jak po wynikach na AM Poznań?

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
wiktoria

wiktoria
Wysłany: 12.07.2005, 10:13:44

ja oczywiście nieprzyjęta
ale zabawna sprawa, wszyscy pzyjęci na biotech to nowi maturzyści-- chyba wstepny był trudniejszy, no nie?

co zabawniejsze dostałam 6 pkt za rozmowe ( a na te dwa proste pytania zwyczajnei nie odpowiedizałm, bo dostałam zawiechy)
ironwoman

Studia: Biotechnologia UAM Poznań

ironwoman
Wysłany: 12.07.2005, 17:43:25

Ja też się nie dostałam, ale za bardzo się nie przejmuję - i tak wolałam iść na AR =) Zresztą, konkurencja była bardzo silna i duża, gratuluje tym, którym się poszczęściło Wink
Adasmaster

Adasmaster
Wysłany: 12.07.2005, 18:39:08

ja też się nie dostalem.mało brakowało. zauwazyliscie ze wiekszośc osob ktora sie dostala na biotech dostala sie tez na am w poznaniu na medycyne, stomatologie albo farmacje? najbardziej zabawne jest to ze na te kierunki dostal bym sie bez problemu ale na biotechnologie sie nei udalo. osoba ktora byla 30/30 na kierunku farmacja jest na liscie ranginkowej druga <wow>. konkurencja byla ogromna. z tego co policzylem 23 osoby na miejsce (myslalem ze jest 11-14 z tego co ludzie pisali).pozdrawiam
Piotras

Piotras
Wysłany: 13.07.2005, 08:36:31

Ja też sie nie dostałem. Spodziewałem się tego. Za to przyjeli mnie na farmacje. Ciekawe czy dostane sie tez na Rolnicza... Jesli sie dostane to bede mial dylemat co wybrac farmacje czy biotechnologie. Pozdrawiam i gratuluje wszystkim ktorzy zostali przyjeci na biotech na Medycznej.
ironwoman

Studia: Biotechnologia UAM Poznań

ironwoman
Wysłany: 13.07.2005, 10:54:21

Śmiem przypuszczać, że gdybym złożyła papiery na analityke medyczną albo farmację, to pewnie bym się dostała. Ale już mam plan: jeśli nie przyjmą mnie na rolniczej, zdam mature ponownie w zimie i na wiosnę i postaram się wymieść całe towarzystwo Wink I w końcu dostanę się na wymarzone studia Very Happy
wiktoria

wiktoria
Wysłany: 13.07.2005, 10:56:33

musze sobie wymyslić bardziej oryginajlny plan Very Happy i go zatajic ;d
bittersweet

Studia: Biotechnologia UM Poznań

bittersweet
Wysłany: 17.07.2005, 17:23:48

Piotras, jeśli mogę Ci coś poradzić...
moja kuzynka jest farmaceutką i stwierdziła że rynek pracy w tej branży jest już całkowicie przesycony, ze nie ma nawet gdzie robic stażu bo zbyt dużo jest studentów a coraz mniej miejsc pracy bo apteki uadają jedna po drugiej...
biotechnologia też nie gwarantuje Ci pracy ale ja a Twoim miejscu bym zaryzykowała

a na AM dostalam sie, tylko nie wiem czy iscc tam czy na sggw:/
pozdrawiam
Piotras

Piotras
Wysłany: 19.07.2005, 12:06:16

Ja wybrałem jednak farmacje. Zawsze moge sprobować się przeniesc na biotech na AM albo rozpoczać studiować biotech na Rolniczej jak bede na II albo III roku. Na razie ciesze sie z tego co osiagnalem. Pozdrawiam serdecznie.
Villemo

Villemo
Wysłany: 28.07.2005, 13:02:51

witam w klubie ja rozniez nieprzyjeta na biotechnologie na AM ale przyjeli mnie na AM do gdanska na analityke med i do Bygdoszczy na biotech na ATR i teraz nie wiem co wybrac, moze wy cos doradzicie?
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.