Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Fizyka...

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
Sylwester

Sylwester
Wysłany: 06.03.2010, 15:53:56

Witam
Jezeli chodzi o moje wyksztalcenie jestem w pierwszej klasie szkoły sredniej - niestety nie dostalem sie na rozszerzona biologie- chemie, wiec nie mialem wiekszego wyboru kierunku ksztalcenia

Pytanie: Prosze kogos zorientowanego(najlepiej studiujacego ten kierunek) o zaproponowanie kierunku zwiazanego z biologia ale z jak najmniejsza iloscia fizyki(z matematyka dam sobie rade). Dobrze by bylo jezeli opisane byloby w jakim stopniu(bo wiadomo ze na kazdym kierunku jest fizyka) trzeba opanowac fizyke aby dac sobie rade na tym kierunku.
PS Dodam ze z biologii mam 5, z chemii 5, a z fizyki ledwo 2 ;/ - dlatego wlasnie interesuje mnie kierunek o jak najmniejszej ilosci materialu do nauki z fizyki

Z gory dziekuje za odpowiedz - Sylwek
andriey

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

andriey
Wysłany: 07.03.2010, 08:53:54

Witam
Fizyką się za bardzo nie przejmuj:) Możesz śmiało wybierać się na biologię czy biotechnologię. Najlepiej przejrzyj sobie strony interesujących Cię uczelni, powinien na nich być wykaz przedmiotów. Unikaj raczej studiów na uczelniach technicznych i rolniczych, tam masz większą szansę spotkania z fizyką lub przedmiotami do niej nawiązującymi.
Powodzenia
Sylwester

Sylwester
Wysłany: 07.03.2010, 11:32:21

Dzieki wielkie za odpowiedz Wink
pzdr Sylwek
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.