Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

wrocławianie!!! biotechnologia na Uniwerku czy AR???

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
jajo2011

jajo2011
Wysłany: 15.07.2005, 14:06:25

prosze o pomoc studentow i jak i rowniez kandydatow...co lepsze i co wybrac?? jakie perpektywy po ukonczeniu obydwu uczelni??? pozdrowienia Twisted Evil
piobyz

piobyz
Wysłany: 16.07.2005, 12:48:19

To chyba zalezy co chcesz robic w przyszlosci i czego konkretnie sie nauczyc. Ja sie wczoraj dowiedzialem, ze dostalem sie na PWr na biotech. Wybralem PWr, bo chce sie zajac bioinformatyka, jak wiadomo uczelnia techniczna daje wieksze perspektywy pod tym katem, szczegolnie, ze od tego roku uruchomili tam nowa specjalnosc, wlasnie bioinformatyke. Profil uczelni i wydzialu ma naprawde ogromny wplyw na to jak wygladaja studia na danym kierunku. Sam skonczylem informatyke na PPT i moge powiedziec, ze bylo wiecej matmy niz informy Wink

ps. nie za pozno na wybor uczelni? chyba ze to pytanie nie odnosi sie juz do tegorocznych naborow Smile
PanKtos

PanKtos
Wysłany: 23.09.2006, 20:51:00

Na pewno nie na politechnice.
karolina478

karolina478
Wysłany: 24.09.2006, 15:42:57

Ja mam ten sam problem co Ty, też zastanawiam się nad studiowaniem biotechnologi, a nie wiem gdzie Smile Tylko ja bardziej skłaniam się do politechniki, ale PanKtos wybija to z glowy Smile wiec juz sama nie wiem co najlepiej. Za duzy wybor w jednym miescie Smile))
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.