Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

poszukuje informacji o amyloidozie - pilne

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Potrzebuje pomocy!
Autor Wiadomość
akkirka

akkirka
Wysłany: 18.07.2005, 08:47:33

witam wszystkich, ktorzy maja mozliwosci przeslania jakichkolwiek wiadomosci o amyloidozie, informacje moga byc rowneiz w jezyku angielskim. z gory dizekuje wszystkim za pomoc, to bardzo wazne dla mnie i mojej rodizny

studentka biotechnologii PWr
ZX

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

ZX
Wysłany: 18.07.2005, 14:33:23

akkirka napisał:

witam wszystkich, ktorzy maja mozliwosci przeslania jakichkolwiek wiadomosci o amyloidozie, informacje moga byc rowneiz w jezyku angielskim. z gory dizekuje wszystkim za pomoc, to bardzo wazne dla mnie i mojej rodizny

Uffffff
Sporo jest artykolow, np. kilkanascie na poczatku http://www.scirus.com/srsapp/search?q=Amyloid&t=all&sss=jnl

Radze Ci jednak szukac rzetelnej informacji i pomocy u lekarzy zajmujacych sie Alzheimer-em
ZX

ZX
Wysłany: 18.07.2005, 14:35:43

ZX napisał:

akkirka napisał:

Uffffff
Sporo jest artykolow, np. kilkanascie na poczatku http://www.scirus.com/srsapp/search?q=Amyloid&t=all&sss=jnl

Radze Ci jednak szukac rzetelnej informacji i pomocy u lekarzy zajmujacych sie Alzheimer-em

Przepraszam nie ta bajka
literki mi sie po przestawialy chodzi calkiem o inna chorobe
ZX

ZX
Wysłany: 18.07.2005, 14:50:21

Nie jestem lekarzem, czy interesuja cie informacjie o reumatoidalnym zapaleniu stawów.
Wiem ze pewna ulge chorym przynosi np. Remicade (z tego co pamientam terapia miesieczna to wydatek powyzej 2 tys. zl).
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Potrzebuje pomocy!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.