Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Biotechnologia vs inny kierunek... co wybrać?

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
lena-maria

lena-maria
Wysłany: 18.07.2005, 19:33:56

Mam ostatnio dylemat Sad Otóż dowiedziałam się, że jestem wpisana na liste osób studiujących architekturę wieczorowo (taką deklarację wypełniłam wcześniej w razie niedostania się na studia dzienne) i dostałam się oprócz tego na dzienne na biotechnologię na PWr... Obie dziedziny, choć skrajne, darzę dużym zainteresowaniem i naprawdę, nie wiem, co teraz powinnam zrobić... Teoretycznie mogłabym spróbować ciągnąć dwa fakultety, ze szkodą dla jednego i drugiego kierunku. Dodatkowo wieczorowe są płatne, choć istnieje możliwość przeniesienia się po pierwszym roku na dzienne (dodatkowy egzamin/dobre wyniki w nauce). Większość osób wypowiada się , że po biotechu pracy w Polsce nie ma, a ja nie chcę opuszczać kraju, chciałabym coś tu jeszcze zrobić :/ Proszę, wypowiedzcie swoje opinie,bo czasu na decyzję niewiele...
Z góry dziękuję Smile
Marcin
Moderator
Moderator

Studia: Biotechnologia UMCS Lublin

Marcin
Wysłany: 18.07.2005, 23:09:03

hehe.. dosc rozbiezne zainteresowania Wink
sam nie wiem, jezeli to i to Cie interesuje :/ szkoda ze ta architektora nie dzienna...
mysle ze jak juz bardzo chcesz to idz na pierwszy rok biotechnologii, i jak sie w gogole nie spodoba to za rok zdawaj na architekture dzienna, jak sie dostaniesz to wtedy zmien kierunek - jezeli biotechnologia nie bedzie Ci interesowala to duzo nie stracisz Wink

tylko wez poprawke na to, ze na pierwszym roku, i drugim tez, jest dosc duzo dziwacznych przedmiotow, co raczej odpychaja od biotechnologii, ciezko moze byc, pozniej jest lepiej... od 3 roku zwykle jest wiecej biotechnologii niz reszty...
Villemo

Villemo
Wysłany: 28.07.2005, 13:07:24

Ja tez mam problem typu biotechnologia vs inny kierunek , tylko w moim wypadku sa to biotech na ATR w Bydg a analityka med na AM w Gdansku, jak myslicie co wybrac??
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.