Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

KOLOKWIUM Z GENETYKI MOLEKULARNEJ

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Potrzebuje pomocy!
Autor Wiadomość
Feuerwehrmann2

Studia: studiuję inny kierunek niż biotechnologia

Feuerwehrmann2
Wysłany: 28.12.2010, 13:02:43

Witam, jestem starostą z Biologii stosowanej z 3 roku. Bardzo bym prosił o pomoc:) Jakie pytania można się spodziewać na kolokwiach wstępnych u dr Stawujaka?? ma ktoś może jakieś testy od dr Szklarczyka?

Bardzo proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
Em

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

Em
Wysłany: 29.12.2010, 19:31:30

Post powinien wylecieć w trybie natychmiastowym...
Feuerwehrmann2

Feuerwehrmann2
Wysłany: 29.12.2010, 20:03:28

Chciałem tylko zapytać... czy to jest zabronione? jak byś Ty napisał na moim forum z takim pytaniem, to bym Ci odpowiedział a nie pisał, że post powinien być usunięty...
valparen

Studia: Biotechnologia UG-AMG Gdańsk

valparen
Wysłany: 30.12.2010, 10:02:39

Cytat:

Post powinien wylecieć w trybie natychmiastowym...

ej, bez przesady - kasować to można posty w stylu 'kto mi napisze licencjat', a prośba o giełdy to normalna sprawa; chyba, że chodzi Ci o mało tłumaczący temat napisany wielkimi literami, ale to można zedytować chyba

@Feuerwehrmann2: szanse, że trafi tu ktoś, kto będzie znał odpowiedź są nikłe - spróbuj raczej skontaktować się bezpośrednio z kimś ze starszych lat z Twojego kierunku;
swoją drogą dziwne, że nie przekazujecie sobie tych materiałów - jak je zdobędziesz to przekaż je dalej, może kolejne pokolenie studentów też tak zrobi i wszystkim będzie się studiowało łatwiej Smile
Feuerwehrmann2

Feuerwehrmann2
Wysłany: 30.12.2010, 16:10:12

Wiem, gdybym miał taką możliwość to bez problemu bym załatwił, ale nasz kierunek jest nowo utworzonym i mój rocznik jest pierwszym...a słyszałem, że biotechnolodzy mieli taki przedmiot
valparen

valparen
Wysłany: 30.12.2010, 17:03:24

mhm, to na Twoim miejscu sprawdziłbym plan któregoś tam roku biotechnologii i zaczaił się na nich przed ich zajęciami Very Happy
Em

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

Em
Wysłany: 30.12.2010, 20:50:42

Zadawanie takich pytań na forum ogólnopolskim to jest nie tyle przesada, co wstyd. Popytać kolegów "z roku wyżej" - czemu nie, ale bez skrupułów publicznie pytać o pytania na jakieś kolokwium? Żenujące i chyba tylko w Polsce nikt nie widzi w tym nic dziwnego Shocked
Feuerwehrmann2

Feuerwehrmann2
Wysłany: 30.12.2010, 21:21:44

Nikt nie widzi tutaj problemu Tylko Pan em, jak by Pan nie zauważył jesteśmy w dziale pomocy!!!! Evil or Very Mad
valparen

valparen
Wysłany: 31.12.2010, 19:51:49

Cytat:

Zadawanie takich pytań na forum ogólnopolskim to jest nie tyle przesada, co wstyd

???

niby czemu? co jest złego w zdobywaniu wiedzy nt. tego na które zagadnienia egzaminator zwraca uwagę?

i niby czemu krycie się i pytanie po kątach miałoby być lepsze od zapytania się na ogólnodostępnym forum? Jakby robił coś złego, to raczej bez znaczenia czy by się z tym krył czy nie.
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Potrzebuje pomocy!
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.