Powiem Ci, że wtedy dość mocno się nad tym nie zastanowiłem. Nie pamiętam konkretnych celów jakie mnie na UŚ zaprowadziły ale było w tym dużo nadziei i marzeń

Teraz uważam, że to zależy czego oczekujesz od nauki biotechnologii. Na PŚ moim zdaniem z biotechnologii poznaje się bardziej tą część TECH na UŚ natomiast bardziej część BIO. Takie jest moje zdanie. Jestem na środowiskowej ale wiem, że rośliny maja się całkiem fajnie. Nie wiem jak będzie teraz bo wiele fantów było unijnych (zamawiane kierunki) ale też chyba nie najgorzej sądząc po nowych siatkach zajęć. Teraz wchodzi zmieniony program w związku z KRK i przeinacza się troszku na wydziale

Ponad to musisz pamiętać, że wybierając uniwersytet przede wszystkim musisz chcieć się uczyć, ponieważ (moim zdaniem) idąc na uniwerek jako pierwszą musisz stawić chęć zdobywania wiedzy. Inaczej zabije w Tobie ducha. Ogólnie jest nie najgorzej, zależy tez jak się wkręcisz i gdzie. Katedry są ciekawsze i "nieciekawsze" tak samo jak nauczyciele akademiccy. Niestety nie wiem jak to jest na polibudzie ale o UŚ mogę udzielić Ci pewnych informacji

Jest tutaj gdzieś mój mail? No nic:
arymarc@o2.pl jak coś.
Nie wiem na ile jestem konkretny ale jest już późno
Pzdr