| Autor |
Wiadomość |
|
oloś
|
Wysłany: 12.05.2011, 14:20:49
Aktualnie studiuje chemie(2r). Teraz mam półroczną przerwe bo musze semestr powtorzyc (moglem wziasc warunek ale musialem odsapnac). na chemie poszedlem z zamilowania teraz nie wiem czy to jest to.. na studiach udowodnili mi, ze juz chemii nie lubie, totalnie mnie zniechecili. czuje sie wypalony.. sam nie wiem co teraz powinienem zrobic, zastanawiam sie nad zmiana kierunku moze biotechnologia zaoczna? Czy jest sens robienia takiego kierunku zaocznie? rozumiem ze to malo godzin i malo cwiczen praktycznych. moze jest tu ktos kto studiuje zaoczna biotechnologie i powie szczerze jak to jest z ta zaoczna?
|
izeczka
Dołączył: 08 Sty 2005 Posty: 47 Skąd: Szczecin Studia: jestem absolwentem biotechnologii
|
Wysłany: 12.05.2011, 17:49:27
Hej,
na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad zmianą kierunku. Prawda jest taka, że dla absolwentów chemii jest więcej pracy niż dla biotechnologów ("mówię" tu oczywiście o naszym kraju). Ciężko będzie Ci znaleźć biotechnologię zaoczną o ile w ogóle istnieje taka możliwość studiowania tego kierunku.
Pozdrawiam
|
oloś
|
Wysłany: 12.05.2011, 18:33:35
wiem, ze biotechnologia zaoczna jest w opolu.
|
madeusz
Dołączył: 19 Lip 2007 Posty: 34 Skąd: Żary/Opole Studia: Biotechnologia UO Opole
|
Wysłany: 18.05.2011, 11:51:47
Ale czy napewno warto na nią iść? Czy wyniesiesz ze studiów zaocznych tyle ile byś chciał? Moim skromnym zdaniem to nie jest kierunek odpowiedni na tryb zaoczny.
|