Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Biotechnologia zaoczna?

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
oloś

oloś
Wysłany: 12.05.2011, 14:20:49

Aktualnie studiuje chemie(2r). Teraz mam półroczną przerwe bo musze semestr powtorzyc (moglem wziasc warunek ale musialem odsapnac). na chemie poszedlem z zamilowania teraz nie wiem czy to jest to.. na studiach udowodnili mi, ze juz chemii nie lubie, totalnie mnie zniechecili. czuje sie wypalony.. sam nie wiem co teraz powinienem zrobic, zastanawiam sie nad zmiana kierunku moze biotechnologia zaoczna? Czy jest sens robienia takiego kierunku zaocznie? rozumiem ze to malo godzin i malo cwiczen praktycznych. moze jest tu ktos kto studiuje zaoczna biotechnologie i powie szczerze jak to jest z ta zaoczna?
izeczka

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

izeczka
Wysłany: 12.05.2011, 17:49:27

Hej,
na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad zmianą kierunku. Prawda jest taka, że dla absolwentów chemii jest więcej pracy niż dla biotechnologów ("mówię" tu oczywiście o naszym kraju). Ciężko będzie Ci znaleźć biotechnologię zaoczną o ile w ogóle istnieje taka możliwość studiowania tego kierunku.
Pozdrawiam
oloś

oloś
Wysłany: 12.05.2011, 18:33:35

wiem, ze biotechnologia zaoczna jest w opolu.
madeusz

Studia: Biotechnologia UO Opole

madeusz
Wysłany: 18.05.2011, 11:51:47

Ale czy napewno warto na nią iść? Czy wyniesiesz ze studiów zaocznych tyle ile byś chciał? Moim skromnym zdaniem to nie jest kierunek odpowiedni na tryb zaoczny.
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.