Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Co sądzicie o biotechnologii na akademii rolniczej w krakowi

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
Bb

Bb
Wysłany: 23.07.2005, 11:56:17

bardzo jestem ciekawa waszych wypowiedzi bo juz w pazdzierniku zostane jedna z was Very Happy slyszalam np ze po ar o wiele latwiej jest znalezc prace niz po uniwerku. aha i napiszcie jacy wykladowvy, podejscie do studenta no i ludzie oczywiscie Smile zastanawiam sie tez jaka specjalizacje najlepiej wybrac. pomozcie !!
Admin
BioTechnolog.pl
BioTechnolog.pl

Admin
Wysłany: 23.07.2005, 14:16:25

zapewne wiesz, ale dla formalności:
http://www.biotechnolog.pl/biotechnologia,studia,9.htm
Bb

Bb
Wysłany: 25.07.2005, 15:55:36

sluchajcie jestem w kropce. wiem ze juz powinnam dokladnie wiedziec gdzie sie wybieram na studia ale....nie jestem pewna. chodzi o to ze biotechnologia na ar w krakowie jest miedzywydzialowa a co za tym idzie nie ma wlasnego budynku ani nawet dziekana (!). wydawalo mi sie ze chce studiowac biotechnologie ale biorac pod uwage tamtejsze warunki to juz nie wiem czy nie lepiej wybrac technologie zywienia co ma z biotechem w sumie cos wspolnego. najbardziej martwi mnie ten brak dziekana . nie chce studiowac gdzies gdzie biotechnologia jest uwazana za kierunek "podpiety" do czegos. dodam ze zostal on utworzony z 4 wydzialow i tam maja odbywac sie zajecia. a np wydzial tech zyw jest nowy i wyglada o niebo lepiej niz budynek w ktorym przyjmowali od nas papiery. BLAGAM O POMOC !! co wybrac?? (i w miare szybko:) )
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.