Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

ELSO

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Biotechnologia
Autor Wiadomość
madziula

madziula
Wysłany: 27.07.2005, 18:34:10

CzY ktoś z Was wybiera się w tym roku(3-6 wrzesien -Drezno) na ta impreze? A moze ktos był wczesniej ?Prosze o wrażenia:))i Jakieś wskazówki co do zakwaterowania i ogólnie uczestnictwa,pobytu:) Z góry dziekujęSmile
Marcin
Moderator
Moderator

Studia: Biotechnologia UMCS Lublin

Marcin
Wysłany: 27.07.2005, 22:01:16

nigdy nie byłem, ale zapewne impreza ciekawa, jest co wybierać z programu,
rok temu było tam tylko kilku Polaków :/ a Drezno całkiem nie daleko od granicy, kilkadziesiąt kilometrów, można by się w ramach wyjazdu wakacyjnego wybrać Wink ale sam nie wiem, jak to mi wyjdzie ostatecznie,

co do zakwaterowania, informacji z pierwszej ręki najlepiej jest pisać do p. Tomasza J. Prószyńskiego, udzieli informacji, chętnie zorganizuje zakwaterowanie,

tutaj namiary: http://www.biotechnolog.pl/news-190.htm
madziula

madziula
Wysłany: 27.07.2005, 23:12:30

Marcin!! ale bylbys chetny,bo własnie wolałabym z jakimis "rodakami"pojechac i tak sie waham troche:))jest jeszcze1,5 miesiaca to moznaby sie jakos zorganizowac jakby się zebrało kilka osóbSmile

POZDRÓWKA:))):*:*
Marcin
Moderator
Moderator

Studia: Biotechnologia UMCS Lublin

Marcin
Wysłany: 28.07.2005, 10:11:19

chciałbym, ale nie wiem jak mi to wyjdzie, właściwie wakacje zaczynam dopiero od tego weekendu (mam praktyki miesięczne w browarze Smile i właśnie w tej chwili ciężko praktukuje :p popijając wiadomo co...
jeszcze skytam się moich znajomych z roku, jeżeli będą chętni to można poważniej o tym myśleć, dobrze by było w jakiejś większej grupce pojechać, w końcu to kilka dni, też mam troche sporo granicy (Lublin), jeszcze dam znać Smile
madziula

madziula
Wysłany: 28.07.2005, 15:02:53

spokojowo:)..jak cos to ja sie na to pisze:dtylko trzebaby jakis miesiac wczesniej sie zaczac organizowac ,bo wiadomo jak to z wyjazdami jest:)tez w laboratorium siediałam do tek pory i tez zaczynam wakacje dopiero:)tyle ze ja do magisterki robiłam kilka rzeczy:)czekam na jakies info.mam nadzieje ze to wypali:D
Udanej inauguracji wakacjóffff:)SmileSmile:*
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Biotechnologia
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.