Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Biotechnologia na Politechnice Warszawskiej

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
Krzysztof

Krzysztof
Wysłany: 28.07.2005, 13:40:11

Chciałbym wiedzieć co sądzicie o Biotechnologii na Politechnice Warszawskiej(Szczególnie ludzie którzy tam studiują) Jak ciężko jest z matematyką i z rysunkiem technicznym Question Jak wysoki jest waszym zdaniem poziom Question Pozdrawiam wszystkich biotechnologów Smile
Adam OK

Adam OK
Wysłany: 22.11.2005, 22:29:37

Ja tu studiuję Wink i powiem, że ani matmą, ani tym bardziej rysunkiem nie należy się martwić, bo są one do zaliczenia i to za pierwszym razem Wink Generalnie ważniejsza jest matma i to ona sie potem bardziej przydaje Wink A poziom? To różnie, są wykładowcy co cisną i wymagają naprawdę dużo, ale są i tacy u których nie trzeba sie wysilać Wink Najgorsze są chf-fy(chemia fizyczna) a szczególnie laborki[dzięki panu B.(ardzo lubianemu Wink Twisted Evil )], ale da się je przeżyć Wink
kidnape

kidnape
Wysłany: 27.03.2007, 17:32:35

Mam pytanko! Rolling Eyes
Czy egzaminy na Politechnike są bardzo trudne!!!Mój starszy brat który studiuję tam na wydziale transportu strasznie mnie straszy matmą,aż zaczynam mieć obawy czy dobrze robię porywając się na ten kierunek.Sad
Czy na wydziale biotech... można uzyskać jakieś materiały pomocnicze do egzaminów?
Odpiszcie mi na poczte prosze to dla mnie bardzo ważne...
mycha1985@tlen.pl
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.