Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

fizyka na biotechnologii :/

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
madziara

madziara
Wysłany: 08.08.2005, 20:16:37

Dostałam się w tym roku na biotechnologię na SGGW. Strasznie boję się fizyki , bo biorąc pod uwagę poziom jej nauczania w naszym LO i moje zamiłowania do tego przedmiotu.....cóż można powiedzieć, że nie miałam z nią prawie nic wspólnego przez trzy lata!! Confused Zastanawiam się nad kursami wyrównawczymii...Nie wiem czy warto.
Bardzo proszę, doradźcie mi...rzeczywiście mam sie czego bać, czy może da sie jakoś przebrnąć przez tę nieszczęsną fizykę.
licealistka

Studia: Biotechnologia UG-AMG Gdańsk

licealistka
Wysłany: 12.08.2005, 12:56:32

ponawiam pytanie magdy. jak jest z fizyką na biotechnologii?
piszcie proszę bez względu na to w jakim mieście studiujecie
dzięki, pozdrówk Wink
marek

marek
Wysłany: 12.08.2005, 13:33:47

z fizyka jest spoko, trzeba sie tylko systematycznie uczyć, chodzic na wykłady mimo że sa nieobowiązkowe no i co więcej... mieć trochę szczęscia przy pisaniu sprawozdań z pracowni fizycznej, żeby po spędzeniu całej nocy nad jej pisaniem nie okazało sie, że coś źle obliczyłas albo wykres ci źle wyszedł, w gruncie rzeczy trzeba się jeszcze raz uczyc i uczyć,bo u nas to robili nam co dwa tygodnie kolosy i to jeszcze w formie ustnej, Mad Mad Mad ale, orłem w LO, nie byłem a w indeksie mam 4,0 pozdrawiam Wink Wink Wink Wink
Adam OK

Adam OK
Wysłany: 22.11.2005, 22:23:36

Ja miałem fizykę na I roku(teraz jestem na V Wink ) i generalnie z fizyką nie było problemów, zwłaszcza na I semestrze. Choć w następnym mieliśmy nową babę i ona dziwnie oceniała na egzaminie, to praktycznie wszyscy fizę zdali, choć część dopiero we wrześniu Wink
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.