Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Studia zaoczne na UŚ na kierunku BIOTECHNOLOGIA

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
Madziaralol2

Studia: Biotechnologia UŚ Katowice

Madziaralol2
Wysłany: 27.08.2005, 10:24:52

hej! Chciałabym się dowiedzieć jak to właściwie jest na UŚ'u jeżeli chodzi o studiowanie w trybie zaocznym. CZy zajęcia są w każdy piatek,sobotę,i niedziele co tydzień??? czy co 2 tygodnie?? Czy materiał jest okrojony w stosunku do dziennych?no i oczywiście czy zajęcia są do późnych godzin popołudniowych??Proszę jeśli ktos tam studiuje zaocznie niech napisze kilka słów na ten temat!!Smile
czarnapaula

czarnapaula
Wysłany: 02.09.2005, 20:08:35

Nio ja tez właśnie chcialabym się dowiedziec czegos więcej o zaocznej biotechnologii na UŚ, gdyż od października zaczynam Sad Proszę o odpowiedź Exclamation
Admin
BioTechnolog.pl
BioTechnolog.pl

Admin
Wysłany: 02.09.2005, 21:19:22

tutaj troche jest:
http://www.biotechnolog.pl/biotechnologia,studia,7.htm
ale raczej to czytałyście...
czarnapaula

czarnapaula
Wysłany: 02.09.2005, 21:23:06

Tak, zgadza się Wink Tzn. ja czytałam Razz Ale to tylko jednej krociutki pościk Rolling Eyes A chciałabym poznać więcej szczegółów Sad Tzn. np. czy te zajęcia w piątki są popołudniami czy rano, bo ja jeszcze w tygodniu mam zajęcia na studium farmaceutycznym, no i nie wiem czy wydole tu i tu Sad
Madziaralol2

Madziaralol2
Wysłany: 06.09.2005, 15:27:38

ooo widzę, że jesteś z Bedzina! Więc mieszkasz niedaleko mnie < Mierzęcice>, jezeli oczywiście słyszałaś o tej wiosce:) Do Będzina chodziłam do szkoły < Kopernik>. Oj widzę, że coś nikt nie chce nas poinformować o tych studiaach. hm... okaże się już za miesiąc! Powodzenia, być może się tam spotkamy:)
czarnapaula

czarnapaula
Wysłany: 06.09.2005, 16:32:36

Nio wiem gdzie są Mierzęcice Wink Moja kumpela z liceum tam mieszka (Patrycja R.), a chodzilysmy razem do Norwida. Nio i oczywiście imprezowało się swojego czasu w Alfie w Mierzęcicach hehe Very Happy Miejmy nadzieję, że jakoś to będzie z tymi studiami Wink Jutro mają być listy przyjętych na te zaoczne. Ale by były jaja gdbyby mnie nawet na zaoczne nie przyjeli Laughing No ale bądźmy dobrej myśli Very Happy Również życzę powodzonka i do zobaczenia Exclamation Very Happy Pozdrawiam
Madziaralol2

Madziaralol2
Wysłany: 06.09.2005, 20:09:57

heh.. nio widzisz! A ja z Patrycja się swietnie znam! Owego czasu moja najlepsza kumpela z gimnazjum! Jesli będziesz jutro w Katowicach proszę sprawdz czy jestem przyjeta! < Magdalena Jakóbczyk> To jest moj numer gg 4015632 jeśli możesz odezwij się jesli juz bedziesz coś wiedziała!! Pozdrawiam! Buźka!
scullynka

scullynka
Wysłany: 16.05.2008, 11:11:54

Witam,
Mam problem, gdyż nie do końca rozumiem, jakie są kryteria na biologię na UŚ (gdyż biotechnologia są tylko w systemie dziennym, a mnie interesuje zaoczny). Dokładnie nie rozumiem krtterii przyjmowania z nową maturą, gdyż przeczytałam tam :"Konkurs świadectw dojrzałości obejmuje 2 spośród 4 przedmiotów matematyczno-przyrodniczych: biologia, chemia, matematyka, fizyka z astronomią — wybrane tak, aby uzyskać maksymalną możliwą punktację. W przypadku gdy na świadectwie dojrzałości widnieje wyłącznie wynik egzaminu na poziomie rozszerzonym, mnoży się go przez dwa (2). Punktację ostateczną ustala się na podstawie sumy wyrażonego w procentach wyniku egzaminu maturalnego ze świadectwa dojrzałości na poziomie podstawowym (Apodst oraz Bpodst) i rozszerzonym (Arozsz oraz Brozsz ) w przypadku obu wybranych przedmiotów.". (http://www.irk.us.edu.pl/katalog.php?op=info&id=01-ZZBI06).
Chodzi mi o konkurs świadectw, bo nie wiem, czy choodzi im o świadectwa dojrzałości, czyli muszę zdawać na maturze 2 przedm mamemat-przyrodniecze, czy mowa o końcowe świadectwo?? Pytałam ich poprzez maila, lecz znów odesłali mnie do ich strony;/
Bardzo proszę kogoś o udzielenie odpowiedzi.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
>>ahh właśnie znalazłąm w starych postach, że trzeba zdawać 2przedm w tym jeden rozszerzony Sad
Maxior

Studia: Biotechnologia AR Lublin

Maxior
Wysłany: 20.10.2008, 13:43:16

Jak mozna studiowac Biotechnologie zaoczne?
Troche to dziwne - biorac pod uwage ilosc godzin zajeć praktycznych - moim zdaniem to idiotyczny pomysl ze studiami zaocznymi - zaczynami sie bawic w jakies metody rodem ze szkółek prywatnych?
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.