Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

BT na uj wieczorowo??

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
NiRa

NiRa
Wysłany: 29.08.2005, 14:31:25

heeej:)Smile A co sądzicie o studiowaniu BT na uj wieczorowo... Nie dostałam sie na dzienne..Sad dużo mi nie brakowało i myślę nad tą drugą ewentualnością.. czy ktos moze mi powiedziec cos konkretnego o tych studiach?? Czy są roznice programowe< w porównaniu z dziennymi> kiedy odbywają sie zajęcia i czy są jakieś szanse na przeniesienie sie po któryms roku?? A jaka jest atmosfera na tych wieczorowych ?? czy są jakieś dyskryminacje?? prosze napiszcie coś..[/b]
Marta

Studia: Biotechnologia US Szczecin

Marta
Wysłany: 29.08.2005, 14:53:07

NiRa nie powtarzaj tych samych postów w dwóch działach. Jeden w zupełności wystarczy- tamten usunełam.
michal

michal
Wysłany: 29.08.2005, 17:35:31

nie ma zadnych roznic, czasami sa tylko inni prowadzacy cwiczenia (czasem gorsi, czasem lepsi), nie jestem pewny, czy teraz tez, ale mieli osobno wyklady (te same) - roznica byla taka, ze wieczorowych jest ~20, a dziennych 60. zajecia raczej nie odbywaja sie wieczorami - o pracy nie ma mowy... atmosfera jest chyba ok - generalnie sympatyczni ludzie tam studiuja Smile. i wbrew pozorom wcale nie jakies 'tluki' - ot, normalni, ktory troche mniej szczescia mieli na egzaminie wstepnym, czasami lepsi od dziennych. dyskryminowani z powodu bycia studentami wieczorowymi raczej nie sa, troche problemow maja tylko, kiedy dostaja sie na dzienne - czasami maja problem np. z miejscem w grupach cwiczeniowych (formalnie jestes na I roku, a chodzisz na zajecia dla II roku, gdzie z tego powodu jest nadkomplet). przeniesienie jest mozliwe po zdaniu egzaminu (ponownym napisaniu matury? ), ale status po przeniesieniu jest troche dziwny - patrz wyzej. po przeniesieniu automatycznie przepisuja oceny powyzej 3.5 (czyli zdecydowana wiekszosc Wink ), jak masz z czegos nizsza, to musisz to zdawac jeszcze raz, chyba, ze zalatwisz sobie z prowadzaca(ym).
czyli generalnie ok, oprocz malego balaganu po przenosinach (ale moze w tym roku juz to jakos rozwiazali - studia wiczorowe sa dopiero od 2 lat...).
Filip

Studia: Biotechnologia UJ Kraków

Filip
Wysłany: 17.09.2005, 00:13:24

hehe tak na marginesie to zajecia wieczorowo odbywaja sie na dziennych Wink
konczenie laborek o 20:00 z glowa na pipecie ....
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.