Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

studiowanie na UMK w Toruniu

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
nati77
Gość

Wysłany: 02.01.2006, 14:16:54

Chciałabym dowiedzieć się wsyztskiego o studiach biotechnologii na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika , bardzo interesuje mnie biologia, genetyka i baaaardzo chciałabym to studiowac Rolling Eyes Czy łatwo jest się tam dostać ??? czy z maturą z biologii na poz. podstawowym (nie mam rozszerzonej Sad ) mam jakiekolwiek szanse ? Embarassed te studia są na pewno bardzo ciekawe Very Happy pozdrawiam Smile
krzyhood

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

krzyhood
Wysłany: 30.01.2006, 10:02:07

Hmm, ja zdawałem na biotechnologię na UMK jak dopiero co wprowadzili ją na ten uniwersytet (2001 rok). Był to test z biologii, o ile dobrze pamiętam 100 pytań. Pytania zróżnicowane ale najwięcej z genetyki. Pytania moim zdaniem były proste, choć niektóre podchwytliwe. Nie trzeba chodzić na żadne korepetycje ani kuć z akademickich książek, wystarczą podręczniki z liceum na poziomie podstawowym. Dostałem się na UMK ale zrezygnowałem bo ie chciałem być królikiem doświadczalnym no i były to tylko studia licencjackie. Nie mieli doswiadczenia więc bałem się że będzie to kiepska biotechnologia. Ale przez 5 lat mogło się wiele zmienićSmile
Powodzenia!!
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.