Witam
Zamierzam studiowac biotechnologie, w przyszlosc chcialbym pracowac w charakterze naukowca. Przegladajac program studiow na UW zauwazylem ze od II roku wlasciwie wiekszosc przedmiotow wybieram sobie sam z puli ktora oferuja, podczas gdy na SGGW nie zauwazylem takiej mozliwosc. Na SGGW wiele przedmiotow jest wedlug mnie niepotrzebnych np etyka psychologia??, ekonomia. Duzo jest tez przedmiotow roliczych. Jak napisalem na wstepie interesuje mnie praca naukowa, planuje robic doktora, i zastanawiam sie czy SGGW da mi takie mozliwosci. czy nie lepszy jest uniwerek?. O SGGW slyszalem wiele przychylnych opini odnosnie wyposazenia, itp mimo wszystko boje sie ze charakter tych studiow nie za bardzo bedzie mi pasowal. Obecnie studiuje biologie na SGGW dlatego wolalbym zaczacbiotech na SGGW ale powyzsze obawy zniechecaja mnie troche do tego. Co o tym sadzicie?? bede wdzieczny za wszystkie informacje odnosnie tych kierunkow i opinie. chetnie pogadam z studentami i absolwentami ww. kierunkow moje GG: 4320063. Z gory dzieki za odp.