Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Biotechnologia medyczna na AM Poznań - ważne pytanie ;)

Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Autor Wiadomość
moniska

Studia: Biotechnologia AR Kraków

moniska
Wysłany: 03.06.2006, 18:22:20

Hej hej Wink
Może orientujecie się czy na AM planowanowane jest uruchomienie uzupełniających studiów z biotechnologii ? Ubiegły rocznik miał to szczęście ze studia były jednolite magisterskie a teraz 3 lata i licencjat Confused ... tylko co zrobić potem, gdy AM nic nie zaoferuje ?
Z góry dzięki za odp Very Happy
mikroos

Studia: Biotechnologia UM Poznań

mikroos
Wysłany: 08.06.2006, 02:45:06

Witam serdecznie

Studiuje na AM w Poznaniu i moge Cie zapewnic: nie masz sie czego obawiac, studia uzupelniajace NA PEWNO beda powolane do zycia. na tej uczelni ludzie za bardzo mysla, zeby pozwolic na takie marnotrawienie ludzkiej pracy, zeby przerwac komus edukacje w polowie. naprawde, nie martw sie, bo nie ma o co Smile nasi opiekunowie maja glowy na karku i zadbaja o to, zeby nauka byla jak najbardziej przyjazna dla studentow.

pozdrawiam!
moniska

moniska
Wysłany: 08.06.2006, 13:43:45

Wielkie dzięki za odpowiedź !! Strasznie zależy mi żeby tam sie dostać, gdy pomyślałam ze moje studia miały by trwac tylko 3 lata troche sie przestraszyłam ... Pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia w październiku ( jak dobrze pojdzie chociaż.. wątpie Razz ) Wink
mikroos

mikroos
Wysłany: 08.06.2006, 15:05:38

badz dobrej mysli! teraz juz nie wplyniesz na wyniki rekrutacji, wiec po prostu nie mysl o tym i tyle Smile bedzie co ma byc!

pozdrawiam, w razie potrzeby sluze pomoca
pepper

pepper
Wysłany: 15.07.2006, 13:45:28

ja już złożyłam papiery na biotechnologie na AM, ale też sie tym martwie czy nawet jeśli sie dostane to moja edukacja skonczy zsie na licencjacie...
Dzwoniłam kilka dni temu do sekretariatu i bardzo miła pani stwierdziła, że nie moze mi gwarantować ze bedzie magisterka z biotechnologii i dietetyki...
SUPER.
mikroos

mikroos
Wysłany: 15.07.2006, 19:21:06

bedzie magisterka, gwarantuje to Wam. ludzie rzadzacy na tej uczelni nie sa na tyle glupi, zeby przerwac Wam nauke w polowie. wiem o czym mowie, spedzilem tam juz rok i nie widze innej opcji - im po prostu za bardzo zalezy na studentach.
pepper

pepper
Wysłany: 16.07.2006, 17:03:40

zależy im na studentach? A to pierwszy raz słysze prawde mówiąc, bo ja myślałam że na medycznej to studentów mają głęboko w d.
Ale może sie myle..... Rolling Eyes
moniska

moniska
Wysłany: 16.07.2006, 22:34:02

Powiem Wam szczerze że ta kwestia juz nieco mniej mnie interesuje - gdy zobaczyłam swoje wyniki z matury Poznan stał sie dla mnie nieosiągalną sferą marzeń Razz Papiery złożyłam, dostałam list z 4 cyfrowym numerkiem i teraz zastanawiam się czy tak samo szybko odeślą mi moje dokumenty ( bo odeslą, prawda ? Razz ). Powodzenia wszystkim którzy teraz martwią się że żadna uczelnia ich nie zechce ( mimo że są fajni, zdolni, pracowici itd. wedle uznania, niepotrzebne skreślić Razz) !!
Bartek 328

Studia: Biotechnologia UW Warszawa

Bartek 328
Wysłany: 17.07.2006, 01:42:17

Jak to przeczytałem to mi się naprawde przykro zrobiło...
...życze powodzenie i pamiętaj trzeba nadal próbować ;-D
moniska

moniska
Wysłany: 17.07.2006, 13:13:16

przykro może nie, bardziej byłam na siebie zła ( wściekła, wrrrrrr!! ) , szczególnie za moją ukochaną biologię. Naprawdę lubiłam sie jej uczyć ( szczegolnie metabolizm , za co większość znajomych uważała mnie za wariatke Razz ) i uczyłam przez 3 lata... zgubne okazało sie powtarzanie 3 dni przed maturą, nieczytanie poleceń itd. szkoda gadac, mam to na własne zyczenie Razz Wszycy sie na mnie drą ze 78% z roz to nie jest żle, ale ja wiem swoje, bo to nie chodzi nawet o studia... Moj kochany przedmiot a tutaj ... Poporstu I can't get no satisfaction Razz Pozdrawiam ja i moja niespełniona ambicja Razz Powodzenia !

P.S. Próbować będę, a co ! Very Happy

P.S. 2 Przepraszam za offtopic Razz ale zauwazyłam w twoim podpisie fragment piosenki Comy Wink Kolejny fan ? Byłam w sobotę na ich koncercie Wink
Bartek 328

Studia: Biotechnologia UW Warszawa

Bartek 328
Wysłany: 17.07.2006, 13:47:57

Hehe nie lubie słowa fan , kojarzy mi się z tymi grupami dzikich fanem jakiś mandaryn czy innych komerch-kiczów polskich. Ja poprostu doceniam ich muzyke , jest świetna , wokal świetny i jak Roguc śpiewa na żywo to to brzmi prawie jak z płyty a nie jak nasze polskie coś śpiewa na żywo (oj rzadko) to nei brzmi to jak ta sama piosenka Very Happy

"...tak mi przykro chciałbym jeszcze raz..."

Very Happy mam płytke z podpisami chłopaków z zespołu"
Very Happy Przepraszam za offtopic
moniska

moniska
Wysłany: 17.07.2006, 17:46:47

I znowu nie na temat, zaraz pan aministrator to usunie Wink
Masz rację, słowo fan nie było najodpowiedniejsze Wink Podpisy też mam, miałam nawet okazje porozmawiać z Roguckim jakieś dwa lata temu, na ich pierwszym koncercie w moim mieście Wink Po sobotnim koncercie mam jednak odczucie ( może subiektywne ) że Roguc bardziej zaczął koncentrować sie na grze aktorskiej na scenie niż na śpiewaniu ... Zdecydowanie wolę 1 płyte, z drugiej tylko " Zaprzepaszczone siły..." ... niesamowity utwór Wink
Ałć , powiązania z biotechnologią brak , ale gusta muzyczne przyszłych studentów też są ważne Razz
Pozdrawiam Wink
pepper

pepper
Wysłany: 25.07.2006, 20:17:05

to ja też sie wtrące - bo widze ze studia zapowiadają sie bardzo fajne, skoro taka w porządku wiara sie na nie wybiera Razz.

Let's Rock!
moniska

moniska
Wysłany: 04.08.2006, 10:20:36

mam jeszcze jeden problem Wink zdeklarowała sie już ze chce studiowac na AR w Krakowie ale tak z ciekawości chciałam zobaczyć czy udało by sie w Poznaniu wiec wysłałam deklaracje że nadal chce być na liście Wink Dzisiaj ma zostać ogłoszona lista przyjętych - nie orientujecie się czy będzie ona udostępniona na stronie internetowej czy tylko w gablotach na uczelni ?
pozdrawiam Wink
mikroos

mikroos
Wysłany: 04.08.2006, 10:28:42

w zeszlym roku lista byla i w necie, i na uczelni. mam prosbe: jak bedzie ogloszona, moglabys dac znac, zebym sobie zobaczyl, jakie byly progi? Wink

pzdr.
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Przed studiami biotechnologicznymi
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.