Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

KUPIE :)( materriały do matury

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Giełda książek
Autor Wiadomość
piotr3

piotr3
Wysłany: 15.07.2006, 22:34:02

Kupie książki na poziomie przygotowania do matury z biologi a także chemii . Jak ktoś posiada jakaś większą ilosc takich materiałów a jest to juz mu niepotrzebne i chciałby sie pozbyc to dajcie znać Laughing
mikroos

Studia: Biotechnologia UM Poznań

mikroos
Wysłany: 16.07.2006, 03:12:43

posiadam:

- obie czesci Danowskiego,
- (o ile sie nie myle) wszystkie tomy Persony (2x biologia, 2x chemia, 1x fizyka),
- Tablice Biologiczne (swietne jako material powtorkowy, np. do przypomnienia z zoologii sa rewelacyjne)
- Ekologia. Srodowisko. Przyroda. (b. fajny i zgrabny podrecznik ekologii)
- i jeszcze jakies dosc nietypowe testy z biologii (pana Boruckiego).
Jesli jeszcze jakies ksiazki mi sie przypomna, dam znac po powrocie (o tym zaraz Wink )

Szczegoly omowimy (o ile oczywiscie jestes zainteresowany) mailem.

Jedyny problem jest taki, ze za pol godziny wyjezdzam i bede w domu dopiero okolo poczatku sierpnia. jesli mimo to jestes zainteresowany, napisz mi prosze maila (mikroos malpa wp kropka pl **), odpisze Ci po powrocie i umowimy sie na wszystko Smile

** 'malpa' i 'kropka' zastap oczywiscie odpowiednimi symbolami - zabezpieczam sie przed automatycznym skanowaniem stron przez spamerow
Owieczka

Studia: Biotechnologia ŚAM Katowice Sosnowiec

Owieczka
Wysłany: 19.07.2006, 11:59:55

mam do sprzedania materiały powtorkowe jakie dostwaliśmy od naszej profesorki, jest tego sporo, oprocz tego mam kilka czesci Lewinskiego tych cienkich, genetyka, cytologia i histologia, sprzedałabym też Biologie Wiśniewskiego - tam jest dobrze opracowana anatomia i fizjologia człowieka. Z chemii mam Danikiewicza organiczną i z ogólnej dwie częsci, oprocz tego elementarną chemię organiczną Mastalerza. Jakbyś był zainteresowany to napisz owieczkaw@poczta.onet.pl
marsilka

Studia: Biotechnologia UG-AMG Gdańsk

marsilka
Wysłany: 25.08.2007, 20:46:23

Ja mam trochę z biologii:

· M. Łaszczyca, G. Szkirmuntt, Biologia, Klasa 3 liceum ogólnokształcącego. Zeszyt ćwiczeń dla ucznia. Zakres rozszerzony, wyd. OPERON, Gdynia 2006;
· M. Kowalczyk, J. Filipska, Zdaj maturę. Biologia. Zakres podstawowy i rozszerzony, Oficyna Edukacyjna Krzysztof Pazdro, Warszawa 2004;
· K. Grzybowska-Mnich, H. Lach, Matura 2005. Biologia. Zbiór zadań, wyd. IDEA, Kraków 2004;
· E. Holak, W. Lewiński, B. Ruda-Groborz, Biologia. Nowa matura 2005. Zakresy podstawowy i rozszerzony. Testy dla ucznia liceum ogólnokształcącego, liceum profilowanego i technikum, wyd. OPERON, Gdynia 2005;
· G. Kolber-Berezowska, Biologia – zestaw zadań testowych, wyd. ZamKor, Kraków 2002;
· M. Sobolewska, Biologia. Paszport maturzysty, wyd. Eremis, Warszawa 2005;
· Red. A. Persona, Wybór testów z egzaminów wstępnych na akademie medyczne i kierunki przyrodnicze, tomy I i II, wyd. MEDYK, Warszawa 2002;
· Praca zbiorowa, Maturalnie, że zdasz. Biologia. Zakresy podstawowy i rozszerzony, wyd. WSiP, Warszawa 2004.

Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się na marsilea@op.pl
sosen

Studia: studiuję inny kierunek niż biotechnologia

sosen
Wysłany: 17.01.2009, 17:34:49

jak by ktoś potrzebował to też mam kilka

www.ksiazki.biologia-chemia.cba.pl
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Giełda książek
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.