Nie znalazłam takiego tematu. Może ktoś z Was także tam złożył podanie Może wiecie kiedy będą wyniki, bo nigdzie nie mogę się tego doszukać, a moje maile są ignorowane :/
wyniki będą 7 sierpnia albo 8 sierpnia (nie jestem pewien bo raz mi kobieta odbierajaca dokumenty powiedziala 8, a za drugim razem inna powiedziala 7... w kazdym razie pewnie bedzie tak ze 7 beda listy przyjetych a 8 dostaniesz list do domu
NaTaLka'87
Wysłany: 22.07.2006, 17:27:08
A może ktoś z Was wie, kiedy będą wyniki rekrutacji na AR w Lublinie Bo szukałam i nigdzie nie mogę tego znależć
umbra.
Wysłany: 22.07.2006, 18:22:21
fligo napisał:
wyniki będą 7 sierpnia albo 8 sierpnia (nie jestem pewien bo raz mi kobieta odbierajaca dokumenty powiedziala 8, a za drugim razem inna powiedziala 7... w kazdym razie pewnie bedzie tak ze 7 beda listy przyjetych a 8 dostaniesz list do domu
myślałam, ze będą wcześniej niż na UW :/ zwariuję do tego czasu
a pochwalisz się ile miałeś pkt.? :>
prawde mowiac to nie wiem czy jest sie czym chwalic, bo z chemi mam 86 proc z roszerzonej i jako ze to jest moj najlepszy rezultat bedzie brana pod uwage... zreszta wazne zeby sie dostac, a nie to ile sie ma punktow
umbra.
Wysłany: 23.07.2006, 18:32:32
heh, ja też nie mam czym się chwalić :/
faktycznie ważne żeby się dostać, ale mi może trochę zabraknąć orientujesz się, czy w tym roku jest dużo chętnych?
podobno rok temu przyjmowali od 91 pkt. ale to chyba jakaś inna punktacja była, bo podst. x 0.35 + rozsz. x 0,35 to maksymalnie wychodzi 70 pkt.