Twój login
Twoje hasło

Gdzie studiujesz?
Komentarze studiów biotechnologicznych.
Skomentuj swoją biotechnologię ;o)

Biotechnologia UŚ Katowice - ksiązki na 3 semetrze

WydrukujDo druku  !!! 
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Autor Wiadomość
Admin
BioTechnolog.pl
BioTechnolog.pl

Admin
Wysłany: 19.09.2006, 17:54:19

Autor: scrat
Data: 2006-09-17
Studia: Biotechnologia UŚ Katowice

Wie ktoś może bez jakich podręczników tak naprawdę nie da się obejść na 3 semestrze?? Proszę o info:) pozdrowionka;)
Alethia

Studia: jestem absolwentem biotechnologii

Alethia
Wysłany: 20.09.2006, 08:40:16

Streyer i Harper z biochemii, ja bazowalam na Harperze wiec wybierz sobie ta ktora ci bedzie bardziej odpowiadac, to sa cegly ktorych po prostu nie skserujesz bo musisz znac cale hehe, wiec poluj w bibliotekach. Na cwiczenia z mikrobiologii przydaja sie bardzo "Cwiczenia z mikrobiologii ogolnej" Rozalskiego - radze skserowac bo nie wyjdzie drogo, ale do egzaminu to juz zupelnie inna ksiazeczka. Na fizjologii roslin byl Kopcewicz ale tam sporo bledow i tak naprawde da sie obejsc bez niego jesli sie pdzielicie w grupie opracowywaniem zagadnien. Analiza genetyczna - wyklady i jeszcze raz wyklady plus niespodzianka Genomy Brown'a to najlepiej skserowac i tyle przez cale studia go uzywam i to nie tylko na przedmioty genetyczne. Na biologie komorki beda ci podawac przed kazdymi cwiczeniami co i z czego bo tam obowiazuja chyba 4 tytuly. Podsumowujac na pewno ktorac z cegiel biochemicznych i na pewno genomy (ale to juz na cale studia bo na biochemie tez sa potrzebne)
Mucha

Studia: Biotechnologia UŚ Katowice

Mucha
Wysłany: 31.10.2006, 16:39:23

Alethia- ja skserowałam całego Harpera Wink ale ja naleze do osób kochających ksero i będących opozycjonistami akcji PWN pt.: "ksero to zero" a do Biochemii polecam Rózlaskiego z mikro - ja na nim objechalam caly semestr Smile
Odpowiedz  Forum BioTechnolog.pl » Studia i dalsza edukacja
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1
Skocz do:  
Copyright © 2004-2007 BioTechnolog.pl. Powered by phpBB © phpBB Group.